​Nybyggeri med fokus på low energi huse

​Drømmer du om at bygge et hus? Så står vi klar til at hjælpe dig. Hos MK Byg Vejle ApS har vi stor erfaring med forskellige former for nybyggeri. Vi bygger det hus, som du går og drømmer om. Vores firma har base i Give, men vi står også til rådighed i de omkringliggende områder såsom Vejle, Billund, Grindsted og Thyregod.

Vores firma har eksisteret siden 2012, men tilsammen har vi mere end 16 års erfaring. Vi har særligt fokus på low energi huse, men vi kan også bygge andre hustyper såsom traditionelle huse. Uanset hvilken løsning du drømmer om, så står vi klar med kompetent hjælp og solide løsninger. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, og sætter dem i centrum under hele processen.

Hvad koster nybyggeri?

Den eksakte pris på nybyggeri afhænger af flere forskellige elementer. Det kommer blandt andet an på husets type og størrelse. Hos os er der dog ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille, og vi garanterer en god kvadratmeterpris hver gang.

Vi er altså et billigt firma, der bygger huse til attraktive priser. Dog går vi aldrig på kompromis med kvaliteten på det arbejde, som vi udfører. Du kan derfor altid forvente holdbare løsninger lige efter dine ønsker og behov. Derudover overholder vi naturligvis alle aftaler angående tid og pris.

Kontakt os for et godt tilbud

Byg nyt hus til en god pris med hjælp fra os. Vi hjælper gerne med at realisere dine drømme. Lyder dette som noget for dig, så kontakt os for et godt tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon: 50 78 02 14 eller på mail: info@mkbygvejle.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt MK Byg Vejle ApS

Skriv en besked herunder - eller ring hvis det haster.

Send billeder
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud

Har du en opgave, som vores tømrer skal løse for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud og god service uanset hvad. Du kan ringe til os på telefon: 50 78 02 14, eller skriv en mail til: info@mkbygvejle.dk, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Over 16 års erfaring kan ses og mærkes i vores arbejde

Vi er en professionel og imødekommende tømrer med mange års erfaring i branchen. Igennem årene har vi tillagt os brede og gode kompetencer, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver inden for faget. Vi garanterer lave priser, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på det arbejde, vi udfører. Derfor kan du altid forvente et veludført stykke arbejde med holdbare løsninger lige efter dine behov. 

Kontaktinformation

​MK BYG Vejle ApS

Grundtvigs Pl 1, Thyregod, 7323 Give

CVR: 39701693

info@mkbygvejle.dk

Følg os på Facebook

​Indhent tilbud

Er du i tvivl om dine byggedrømme kan realiseres? Kontakt os og vi finder en løsning sammen med dig.

Kontakt os

Ring og fortæl os om din opgave

5078 0214

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00