​Efterisolering sparer dig for mange penge

​Er dit hjem blevet efterisoleret? Hvis ikke, så kan du med god grund få det gjort hurtigst muligt, da det kan spare dig for mange penge, forbedre indeklimaet samt øge husets værdi. Her hos MK Byg MJS ApS tilbyder vi professionel efterisolering hos kunder i og omkring Give, Vejle, Billund, Grindsted og Thyregod. Vi leverer solide løsninger til konkurrencedygtige priser.

En efterisolering sker ved, at der lægges en ekstra isolering ind i husets konstruktion, som allerede er isoleret, eller hvor der ikke tidligere har været isoleret. Uanset hvad bliver isoleringen foretaget efter, at huset er bygget, og derfor er det ikke udelukkende ældre og gamle huse, der kan og bør efterisoleres. Også huse med få år på bagen bør få foretaget en indvendig og udvendig efterisolering.

Hvad koster efterisolering af loft?

Når der skal foretages en efterisolering, bør der altid startes med husets loft. Op til 30 % af varmetabet sker nemlig igennem husets tagkonstruktion grundet manglende eller utilstrækkelig isolering. Den nøjagtige pris på en isolering af loft og tag afhænger af opgavens omfang. Skal der eksempelvis monteres et dampspærre i din hulmur eller en isolering af ydervægge?

Uanset om der er tale om en udvendig isolering i din ydervæg eller efterisolering af dit gulv, så står vi klar med professionel hjælp. Vi har den rette erfaring og de rette kompetencer til at løse forskellige opgaver inden for isolering. Hos os er du garanteret holdbare løsninger af høj kvalitet hver gang.

Ring for flere informationer

Mangler du hjælp til en hulmursisolering, så kommer vi gerne og gør det for dig. Vi har kompetencerne og priserne i orden og kan sikre dig et godt samarbejde. Uanset om du har brug facaderenovering, efterisolering eller alle andre former for tømrerarbejde. Kontakt os for flere informationer på telefon: 50 78 02 14 eller på mail: info@mkbygvejle.dk.

Kontakt MK Byg MJS ApS

Skriv en besked herunder - eller ring hvis det haster.

Send billeder
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Over 16 års erfaring kan ses og mærkes i vores arbejde

Vi er en professionel og imødekommende tømrer med mange års erfaring i branchen. Igennem årene har vi tillagt os brede og gode kompetencer, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver inden for faget. Vi garanterer lave priser, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på det arbejde, vi udfører. Derfor kan du altid forvente et veludført stykke arbejde med holdbare løsninger lige efter dine behov. 

Kontaktinformation

​MK BYG MJS ApS

Grundtvigs Plads 1, 7323 Give

CVR: 42581097

info@mkbygvejle.dk

Følg os på Facebook

​Indhent tilbud

Er du i tvivl om dine byggedrømme kan realiseres? Kontakt os og vi finder en løsning sammen med dig.

Kontakt os

Ring og fortæl os om din opgave

5078 0214

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00