​Facaderenovering af alle huse

​Mangler du hjælp til at få ordnet en revnedannelse på din facade? Eller drømmer du om at få vandskuret hele dit hus? Så kan du med fordel kontakte MK Byg Vejle ApS. Vi er et professionelt firma, som tilbyder facaderenovering til alle kunder i og omkring Give, Vejle, Billund, Grindsted og Thyregod..

Uanset hvilken type af hus du har, så kommer vi gerne og foretager renovering af facade. Vi har stor erfaring i branchen, og kan derfor varetage mange forskellige opgaver. Du er måske ikke klar over det, men faktisk har et pænt look meget at gøre med værdien af huset, hvorfor det godt kan betale sig at få foretaget en facaderenovering, hvis huset trænger.

Hvad koster facaderenovering?

Det er svært at give en konkret pris på en facaderenovering, da det afhænger af mange forskellige ting. Det kommer blandt andet an på, hvor mange m2 der er tale om samt typen af renovering. Vi har brede kompetencer og hjælper derfor både med store og små projekter. Derudover er vores priser konkurrencedygtige og attraktive.

Afhængig af hvilken type af facaderenovering vi skal foretage, anvender vi stillads. Dette sørger vi naturligvis selv for at medbringe, stille op og pille ned igen. Du skal altså ikke tænke på andet end, hvilken form for facaderenovering du drømmer om. Vores primære arbejdsområder er:

  • ​vandskuring
  • ​sætningsskader
  • ​omfugning og udfræsning
  • ​pudsning af facade
  • ​efterisolering.

Ring for at høre mere om renovering af din facade

Lyder en renovering af facade som noget for dig, så kontakt os med det samme for at høre nærmere. Vi står altid klar med gode løsninger, hvor der er brug for det. Uanset om du har brug for facaderenovering, efterisolering eller andet tømrerarbejde, står vi altid klar med et tilbud. Du kan kontakte os på telefon: 50 78 02 14 eller på mail: info@mkbygvejle.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt MK Byg Vejle ApS

Skriv en besked herunder - eller ring hvis det haster.

Send billeder
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud

Har du en opgave, som vores tømrer skal løse for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud og god service uanset hvad. Du kan ringe til os på telefon: 50 78 02 14, eller skriv en mail til: info@mkbygvejle.dk, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Over 16 års erfaring kan ses og mærkes i vores arbejde

Vi er en professionel og imødekommende tømrer med mange års erfaring i branchen. Igennem årene har vi tillagt os brede og gode kompetencer, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver inden for faget. Vi garanterer lave priser, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på det arbejde, vi udfører. Derfor kan du altid forvente et veludført stykke arbejde med holdbare løsninger lige efter dine behov. 

Kontaktinformation

​MK BYG MJS ApS

Grundtvigs Plads 1, 7323 Give

CVR: 42581097

info@mkbygvejle.dk

Følg os på Facebook

​Indhent tilbud

Er du i tvivl om dine byggedrømme kan realiseres? Kontakt os og vi finder en løsning sammen med dig.

Kontakt os

Ring og fortæl os om din opgave

5078 0214

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00