Facaderenovering af alle huse

Øg værdien af dit hus med facaderenovering

​Mangler du hjælp til at få ordnet en revnedannelse på din facade? Eller drømmer du om at få vandskuret hele dit hus? Så kan du med fordel kontakte MK Byg MJS ApS. Vi er et professionelt firma, som tilbyder facaderenovering til alle kunder og huse i og omkring Give, Vejle, Horsens og Kolding.

Uanset hvilken type af hus du har, så kommer vi gerne og foretager din renovering af facade. Vi har stor erfaring fra branchen og kan derfor varetage mange forskellige opgaver.

Du er måske ikke klar over det, men faktisk har et pænt look meget at gøre med værdien af dit hus. Det kan derfor godt betale sig at få foretaget en facaderenovering, hvis huset trænger til det.

Vi hjælper dig frem til den rigtige løsning

Det kan være svært selv at vurdere, hvilken form for facaderenovering, dit hus har brug for. Vi er derfor altid klar til at tage et kig på din facade, så vi kan vejlede dig og sammen med dig finde frem til den rigtige løsning.

Afhængigt af hvilken type facaderenovering vi skal foretage, anvender vi et stillads. Dette sørger vi naturligvis selv for at medbringe, stille op og pille ned igen. Du skal altså ikke gøre andet end at nyde resultatet, når vi er færdige.

Vores primære arbejdsområder er:

  • ​Vandskuring
  • ​Sætningsskader
  • ​Omfugning og udfræsning
  • ​Pudsning af facade
  • ​Renovering af pudset facade
  • ​Efterisolering

Vi har brede kompetencer og hjælper derfor både med store og små projekter. Derudover leverer vi altid et stykke arbejde af høj kvalitet til konkurrencedygtige og attraktive priser.

Kontakt MK Byg MJS ApS

Skriv en besked herunder - eller ring hvis det haster.

Send billeder
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring for at høre mere om renovering af facade

Trænger din facade til at blive renoveret, så kontakt os gerne for at høre nærmere om vores arbejde. Vi står altid klar med gode løsninger, hvor der er brug for det. Uanset om du har brug for facaderenovering, efterisolering eller andet tømrerarbejde, giver vi dig et godt tilbud. Du kan kontakte os på telefon: 50 78 02 14 eller på mail: info@mkbygvejle.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktinformation

​MK BYG MJS ApS

Grundtvigs Plads 1, 7323 Give

CVR: 42581097

info@mkbygvejle.dk

Følg os på Facebook

​Indhent tilbud

Er du i tvivl om dine byggedrømme kan realiseres? Kontakt os og vi finder en løsning sammen med dig.

Kontakt os

Ring og fortæl os om din opgave

5078 0214

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00