Om MK Byg Vejle ApS​

​MK Byg er startet i 2012 og vi har indtil haft omkring 432 projekter indtil videre. Jeg startede mit første firma i Danmark i 2007, og før MK Byg har vi haft mere end 432 projekter.

MK Byg er et firma der er startet i 2012 af mennesker med mange års erfaring indenfor den danske byggebranche. Vores mål er altid at kunne yde den bedste service for vores kunder. Vi har ikke nået ønske om at være et stort firma, men vi vil altid være de bedste! Vi er meget åbne typer som har fokus på hvad kunderne fortæller os og hvordan de gerne vil have løst deres projekt. Vi arbejder udelukkende med partnere, som vi kan stå 100% inde for og som løse dit projekt til tiden!

Vi tilbyder:

  • Facade renovering
  • Efterisolering
  • Renovering
  • Tilbygninger
  • Nybyggeri

Vi samarbejder med​

Vi er medlem af​:

Kontakt MK Byg Vejle ApS

Skriv en besked herunder - eller ring hvis det haster.

Send billeder
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud

Har du en opgave, som vores tømrer skal løse for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud og god service uanset hvad. Du kan ringe til os på telefon: 50 78 02 14, eller skriv en mail til: info@mkbygvejle.dk, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Over 16 års erfaring kan ses og mærkes i vores arbejde

Vi er en professionel og imødekommende tømrer med mange års erfaring i branchen. Igennem årene har vi tillagt os brede og gode kompetencer, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver inden for faget. Vi garanterer lave priser, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på det arbejde, vi udfører. Derfor kan du altid forvente et veludført stykke arbejde med holdbare løsninger lige efter dine behov. 

Kontaktinformation

​MK BYG MJS ApS

Grundtvigs Plads 1, 7323 Give

CVR: 42581097

info@mkbygvejle.dk

Følg os på Facebook

​Indhent tilbud

Er du i tvivl om dine byggedrømme kan realiseres? Kontakt os og vi finder en løsning sammen med dig.

Kontakt os

Ring og fortæl os om din opgave

5078 0214

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00