Modstå vind og vejr med professionel tagrenovering

Vi tager os af din renovering af tag

Kunne dit gamle tag godt trænge til en kærlig hånd, så det igen er klar til at tage kampen op mod vind og vejr? Hos MK Byg MJS ApS tilbyder vi alle former for professionel tagrenovering, der sikrer dit hus mod voldsom blæst, regnvejr og kulde, mens det også bidrager til, at dit hus bliver flottere og nyere at kigge på.

Vi har i mere end 16 år arbejdet med tømrerarbejde, herunder renovering af tag, og vi leverer altid detaljerige resultater af høj kvalitet. Med udgangspunkt i Give kører vi rundt i hele området og vedligeholder samt renoverer gamle tage, blandt andet i byer som Vejle, Horsens og Kolding. Med os som partner på dit renoveringsprojekt sikrer du dig langtidsholdbare løsninger, du bliver glad for i mange år frem.

Tagrenovering til konkurrencedygtige priser

Mange trækker beslutningen om at få renoveret sit tag ud, da de bekymrer sig om, hvor dyrt det er. Men med vores konkurrencedygtige priser, er der ingen grund til bekymring. Hvis du vil høre mere om, hvad prisen på tagrenovering er, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Faktisk kan det også vise sig at være en fornuftig økonomisk beslutning at få renoveret sit gamle tag, da slidte og utætte tage har en dårlig isoleringsevne. Med et nyrenoveret tag kan der derfor være en hel del penge at spare på varmeregningen, da dit hus bedre kan holde på varmen, mens et velisoleret tag også skaber et bedre indeklima og bekæmper fugtproblemer, som ellers kunne give uforudsete reparationer og regninger.

Kontakt MK Byg MJS ApS

Skriv en besked herunder - eller ring hvis det haster.

Send billeder
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og lad os tage godt hånd om dit tag

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan renovere dit tag, så det isolerer bedre og ser flottere ud, så skal du bare kontakte os. Når du har fortalt os om din opgave med tagrenovering kan vi udforme et uforpligtende tilbud med en god pris til dig.

Kontaktinformation

​MK BYG MJS ApS

Grundtvigs Plads 1, 7323 Give

CVR: 42581097

info@mkbygvejle.dk

Følg os på Facebook

​Indhent tilbud

Er du i tvivl om dine byggedrømme kan realiseres? Kontakt os og vi finder en løsning sammen med dig.

Kontakt os

Ring og fortæl os om din opgave

5078 0214

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00