Tilbygning til hus – lige efter dine ønsker og behov​

Få dit drømmehjem med en tilbygning

​Drømmer du om en tilbygning til hus i form af en garage, en ekstra etage eller noget helt tredje? Så står vi hos MK Byg MJS ApS altid klar med professionelle løsninger. Vi er et kompetent firma med stor erfaring fra branchen, der kan løse enhver opgave inden for tilbygning til hus for alle kundetyper. Vi tilbyder at bygge til huse i og omkring Give, Vejle, Horsens og Kolding.

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med resultatet af vores arbejde. Derfor sætter vi altid dine ønsker og behov i centrum og imødekommer disse på bedst mulige måde. Vi sørger altid for at den enkelte kunde er med i hele forløbet, så der ikke opstår eventuelle misforståelser. Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner.

Vi sørger for hele processen med tilbygning til hus

Uanset om vi skal bygge en carport, tagetage, udestue eller en garage hos dig, så står vi klar med solide løsninger til konkurrencedygtige priser – uden det går ud over kvaliteten af vores arbejde. Den nøjagtige pris afhænger af opgavens omfang og det antal m2, din tilbygning skal være. Dog hjælper vi til ved både store og små tilbygninger, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi står gerne for hele entreprisen, hvor vi indhenter kompetente og faste samarbejdspartnere til at løse de opgaver, vi ikke selv mestrer – eksempelvis VVS-, murer- og elektrikerarbejde. Derfor står vi også til rådighed for private kunder, der ønsker ombygning af parcelhus, etageejendomme samt kontorvirksomheder. Vi garanterer god kundeservice og resultater af høj kvalitet lige efter dine ønsker – hver gang.

Kontakt MK Byg MJS ApS

Skriv en besked herunder - eller ring hvis det haster.

Send billeder
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os og hør mere om dine tilbygningsmuligheder

Få hjælp til renovering af et gammelt hus i form af en tilbygning her hos os. Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for faget, hvilket er din sikkerhed for optimale løsninger.

Kontakt os på telefon: 50 78 02 14, eller skriv en mail til: info@mkbygvejle.dk for at høre mere om dine muligheder for tilbygning til hus.

Kontaktinformation

​MK BYG MJS ApS

Grundtvigs Plads 1, 7323 Give

CVR: 42581097

info@mkbygvejle.dk

Følg os på Facebook

​Indhent tilbud

Er du i tvivl om dine byggedrømme kan realiseres? Kontakt os og vi finder en løsning sammen med dig.

Kontakt os

Ring og fortæl os om din opgave

5078 0214

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00