Forny dit hjem med renovering af badeværelse

Badeværelsesrenovering tilpasset dine behov

Drømmer du om at få renoveret dit badeværelse, så det fremstår som nyt med speciallavede skabe og en flot, ny bordplade, tilpasset til dine behov? Så kan vi ved MK Byg MJS ApS hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Vi leverer tømrerarbejde i forbindelse med renovering af badeværelse, så du får præcist den løsning, du ønsker.

Hvis du er bosat i eller omkring Give, Vejle, Horsens eller Kolding, og kunne tænke dig at få renoveret dit badeværelse, så er vi klar til at varetage dit byggeprojekt. Vi kører nemlig rundt i hele området til folk, der drømmer om nyt badeværelse. Vi mener ikke, at renovering af badeværelse skal være en luksus forbeholdt de få, så vi tilbyder vores erfarne tømrerhænder til konkurrencedygtige priser, dog uden det går ud over vores altid høje kvalitetsstandarder.

Renovering af badeværelse fra start til slut

Når du skal have renoveret et badeværelse kræver det flere forskellige håndværkere, der hver især har en stor ekspertise inden for deres fag. Vi tager os gerne af en totalentreprise med renovering af badeværelse, hvor vi – på dine vegne – hyrer de nødvendige VVS’ere, murere og elektrikere, der skal til for at projektet kan blive fuldendt. Her er vi din trofaste og troværdige samarbejdspartner, der sørger for at projektet bliver færdiggjort til den aftalte tid og pris.

Når man arbejder med tømrerløsninger til badeværelser, er det utroligt vigtigt, at man har styr på sine materialer og sit håndværk. Skabe, bordplade og andre elementer i træ skal nemlig kunne holde til vand og at være placeret i et vådrum. Her kommer vores erfaring dig til gode, da vi kender til forskellige materialetyper og udelukkende benytter os af kvalitetstræ og træbehandling.

Kontakt MK Byg MJS ApS

Skriv en besked herunder - eller ring hvis det haster.

Send billeder
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at komme godt i gang med din badeværelsesrenovering, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Så udformer vi et uforpligtende tilbud til dig med en fornuftig pris. Vi gør det nemt og overskueligt for dig at få nyt badeværelse.

Kontaktinformation

​MK BYG MJS ApS

Grundtvigs Plads 1, 7323 Give

CVR: 42581097

info@mkbygvejle.dk

Følg os på Facebook

​Indhent tilbud

Er du i tvivl om dine byggedrømme kan realiseres? Kontakt os og vi finder en løsning sammen med dig.

Kontakt os

Ring og fortæl os om din opgave

5078 0214

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00