​Tilbygning lige efter dine ønsker og behov

​Drømmer du om ombygning af hus i form af enten en garage eller en ekstra etage? Så står vi hos MK Byg Vejle ApS altid klar med professionelle løsninger. Vi er et kompetent firma med stor erfaring i branchen, der kan løse enhver opgave inden for tilbygning for alle kundetyper. Vi tilbyder tilbygning hos kunder i og omkring Give, Vejle, Billund, Grindsted og Thyregod.

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med resultatet af vores arbejde. Derfor sætter vi altid dine ønsker og behov i centrum og imødekommer disse på bedst mulige måde. Vi sørger altid for at den enkelte kunde er med i hele forløbet, så der ikke opstår eventuelle misforståelser. Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner.

Hvad koster en tilbygning?

Uanset om vi skal bygge carport, tagetage, udestue eller bygge garage hos dig, så står vi klar med solide løsninger til konkurrencedygtige priser. Den nøjagtige pris afhænger af opgavens omfang. Dog hjælper vi til ved både store og små former for tilbygninger, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi står gerne for hele entreprisen, hvor vi indhenter kompetente og faste samarbejdspartnere til at løse de opgaver, vi ikke selv mestrer. Derfor står vi også til rådighed ved private kunder, der ønsker ombygning af parcelhus, etageejendomme samt kontorvirksomheder. Vi garanterer god kundeservice og resultater af høj kvalitet lige efter dine ønsker hver gang.

Ring for at høre mere om dine tilbygningsmuligheder

Få hjælp til en renovering af hus i form af en tilbygning her hos os. Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for faget, hvilket er din sikkerhed for optimale løsninger.

Kontakt os på telefon: 50 78 02 14, eller skriv en mail til: info@mkbygvejle.dk for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt MK Byg Vejle ApS

Skriv en besked herunder - eller ring hvis det haster.

Send billeder
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud

Har du en opgave, som vores tømrer skal løse for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud og god service uanset hvad. Du kan ringe til os på telefon: 50 78 02 14, eller skriv en mail til: info@mkbygvejle.dk, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Over 16 års erfaring kan ses og mærkes i vores arbejde

Vi er en professionel og imødekommende tømrer med mange års erfaring i branchen. Igennem årene har vi tillagt os brede og gode kompetencer, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver inden for faget. Vi garanterer lave priser, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på det arbejde, vi udfører. Derfor kan du altid forvente et veludført stykke arbejde med holdbare løsninger lige efter dine behov. 

Kontaktinformation

​MK BYG MJS ApS

Grundtvigs Plads 1, 7323 Give

CVR: 42581097

info@mkbygvejle.dk

Følg os på Facebook

​Indhent tilbud

Er du i tvivl om dine byggedrømme kan realiseres? Kontakt os og vi finder en løsning sammen med dig.

Kontakt os

Ring og fortæl os om din opgave

5078 0214

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00